Voor particulieren & bedrijven | Laagste prijzen

Wandpanelen voor Interieurarchitecten

Wall Design Factory - uw partner voor wandpanelen.
 

Als interieurarchitect bent u steeds op zoek naar creatieve, kwaliteitsvolle materialen voor uw projecten. Ons ruim aanbod wandpanelen en muurprofielen geeft elke interieurarchitect de kans om zijn/haar creativiteit de vrije loop te geven. Daarnaast bent u als interieurarchitect ook zeker dat u voor elk project de juiste producten kan gebruiken. De eenvoudige plaatsing, scherpe prijzen en het ruime aanbod maken Wall Design Factory de ideale partner voor elke interieurarchitect!

 

Interieurarchitecten helpen dromen realiseren. Via hun technische kennis en creatief inzicht vormen ze elke ruimte om tot een plaats waar mensen graag vertoeven. Wall Design Factory doet op creatief vlak graag haar duit in het zakje. Ons ruim aanbod wandpanelen garandeert een perfecte match voor elk project & onze scherpe prijzen zorgen voor creatieve oplossingen binnen elke budgetcategorie. Wall Design Factory is dan ook de geknipte partner voor elke interieurarchitect.

 

Kom langs voor een gezellig babbel met onze experts. Zij overtuigen u niet alleen van de kwaliteit van onze producten, er kan ook over samenwerkingstarieven gesproken worden. Op die manier verlaat u onze showroom met de absolute zekerheid dat u niet alleen topproducten in handen heeft, u heeft ook de best mogelijke prijs betaald. 

Bespreek onze samenwerking


Interesse in onze producten? Kom zeker langs in onze showroom en zit samen met onze experts. Via onderstaand formulier kan u een afspraak maken. We zien u met veel plezier terug in Aalst! 

*
*
*
Price
Merk
Type product
Reeks
Tint / Kleur
Gratis advies - kom op gesprek