Voor particulieren & bedrijven | Laagste prijzen

Op zoek naar 3D wandpanelen?

3D wandpanelen kopen?

De voordelen van wandpanelen zijn legio. 
Dankzij het ruime aanbod aan soorten materiaal, elk met eigen unieke uitstraling zijn wandpanelen geen rem op uw creativiteit. 

Naast de klassieke wandpanelen, waterbestendige wandpanelen en de steenstrips, zijn er bovendien ook 3D wandpanelen!

De naam zegt het uiteraard zelf. Deze wandpanelen zijn afgewerkt met een specifieke reliëflook & brengen op die manier een extra dimensie aan uw ruimte. 

Zeker in combinatie met LED verlichting of strategisch geplaatste spots zullen 3D wandpanelen prachtig tot hun recht komen.

De voordelen van 3D wandpanelen


Net zoals de klassieke wandpanelen zijn de 3D wandpanelen eenvoudig te plaatsen en praktisch in onderhoud. De eenvoudige plaatsing laat ook toe om zo frequent als mogelijk van muurdecoratie te veranderen. Indien u in uw zaak bijvoorbeeld met seizoensgebonden producten werkt, kan u uw interieur snel en eenvoudig aanpassen. Grote, vlakke muren worden op deze manier omgetoverd en dragen in een niet onbelangrijke mate bij aan de aankoopervaring potentiële klanten. 
 

Onze 3D wandpanelen zijn een heuse blikvanger. Ze ogen niet alleen kwalitatief, het motief/reliëf voelt ook hoogstaand aan.

Heeft u interesse om uw winkelpand, restaurant, wachtzaal of eender welke commerciële ruimte naar een hoger niveau te tillen? Vraag dan snel en eenvoudig uw offerte aan via onze shop. Wij doen de rest.

Happy (re)decorating! 


Wandbekleding
Wanddecoratie
Houten Wandpanelen
3D

Gratis advies - kom op gesprek